Η Fed ενισχύει τις μετοχές

kathimerini

Οι αμερικανικές μετοχές αυξήθηκαν για μια πέμπτη συνεχόμενη συνεδρίαση με βάση τα σχόλια από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (Fed) καθώς και και την ενθάρρυνση των δεδομένων της αγοράς εργασίας των ΗΠΑ.  Οι εξελίξεις αυτές συμπίπτουν με την άποψή μας ότι τα βασικά στοιχεία συνεχίζουν υποδηλώνουν ότι μια επερχόμενη ύφεση είναι εξαιρετικά απίθανη. Αυτό με τη σειρά του μας επιτρέπει να παραμείνουμε προσεκτικά αισιόδοξοι σχετικά με τις παγκόσμιες μετοχές, ειδικά αν ληφθεί υπόψη ότι οι αποτιμήσεις δεν είναι πλέον δαπανηρές. Τα περιουσιακά στοιχεία κινδύνου φαίνεται ότι θα συνεχίσουν να είναι ο βασικός δικαιούχος μιας πιο αργής τροχιάς της σύσφιγξης της Fed, όπως και οι μετοχές των αναδυόμενων αγορών σε σχέση με τις μετοχές της ΕΕ.

Η εύχρηστη διαδικτυακή πλατφόρμα της Keystock καλύπτει όλο το φάσμα συναλλαγών σε CFDs και Forex και σας εγγυάται εύκολες συναλλαγές με ασφάλεια από όπου και αν βρίσκεστε.

 

Σημαντική σημείωση: Το άρθρο έχει συνταχθεί από τη Nuntius ΑΧΕΠΕΥ και το περιεχόμενό του είναι αποκλειστικά πληροφοριακό. Δεν πρέπει να ερμηνεύετε οποιαδήποτε πληροφορία περιέχεται σε αυτό το άρθρο ως επενδυτική συμβουλή/σύσταση. Κανένα σημείο αυτού του άρθρου δεν συνιστά σύσταση ή προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρηματοπιστωτικού μέσου.