Οι εξελίξεις στις ΗΠΑ και η απόφαση του Trump

nawindpower

Οι μετοχές αυξήθηκαν την Παρασκευή με τον S & P500 να αυξάνεται κατά 0,85% και τον Euro Stoxx 50 να ανεβαίνει κατά 1,18%. Ο Πρόεδρος Donald Trump συμφώνησε να υπογράψει ένα πακέτο χρηματοδότησης που θα ανοίξει προσωρινά την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, μετριάζοντας τις ανησυχίες ότι η μερική διακοπή λειτουργίας της κυβέρνησης θα επιβάρυνε την οικονομική ανάπτυξη των ΗΠΑ. Η Wall Street Journal ανέφερε ότι η Federal Reserve είναι πολύ κοντά στο να αποφασίσει ότι θα διατηρήσει ένα μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο ομολόγων από ό, τι περίμενε, υποδεικνύοντας ότι η κεντρική τράπεζα μπορεί να υιοθετήσει μια πιο συνετή προσέγγιση για την εκκαθάριση του ισολογισμού της. Τη στιγμή που συντάσσεται το παρόν άρθρο, το ευρώ είναι στο 1,1413 και το JPY είναι 109,39 έναντι του δολαρίου ΗΠΑ. Για την ερχόμενη εβδομάδα, θα δοθεί προσοχή στη συνάντηση της FOMC την Πέμπτη, όπου η δήλωση μετά τη συνάντηση και η πρώτη συνέντευξη Τύπου του Powell το 2019 θα είναι υψίστης σημασίας.


Η εύχρηστη διαδικτυακή πλατφόρμα της Keystock καλύπτει όλο το φάσμα συναλλαγών σε CFDs και Forex και σας εγγυάται εύκολες συναλλαγές με ασφάλεια από όπου και αν βρίσκεστε.

Σημαντική σημείωση: Το άρθρο έχει συνταχθεί από τη Nuntius ΑΧΕΠΕΥ και το περιεχόμενό του είναι αποκλειστικά πληροφοριακό. Δεν πρέπει να ερμηνεύετε οποιαδήποτε πληροφορία περιέχεται σε αυτό το άρθρο ως επενδυτική συμβουλή/σύσταση. Κανένα σημείο αυτού του άρθρου δεν συνιστά σύσταση ή προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρηματοπιστωτικού μέσου.