Καθυστερημένη ανάκαμψη για τις αμερικανικές μετοχές

abc7news

Οι παγκόσμιες μετοχές παρέμειναν σε γενικές γραμμές αμετάβλητες χθες, παρά την ανάκαμψη που σημειώθηκε αργά στη σύνοδο των ΗΠΑ. Η αισιοδοξία πυροδοτήθηκε από μια έκθεση της Wall Street Journal που δήλωσε ότι ο υπουργός Οικονομικών Steven Mnuchin πρότεινε την επιστροφή ορισμένων τιμολογίων στις κινεζικές εισαγωγές. Οι αγορές εμφάνισαν μια πτωτική κίνηση έπειτα από την άνοδό τους, αφού το Υπουργείο Οικονομικών αρνήθηκε την πρόταση του Mnuchin. Ο S & P 500 ανέβηκε κατά 0,8%, ενώ η βρετανική και η ευρωπαϊκή αγορά παρουσιάζουν καθυστέρηση.

Η εύχρηστη διαδικτυακή πλατφόρμα της Keystock καλύπτει όλο το φάσμα συναλλαγών σε CFDs και Forex και σας εγγυάται εύκολες συναλλαγές με ασφάλεια από όπου και αν βρίσκεστε.

 

Σημαντική σημείωση: Το άρθρο έχει συνταχθεί από τη Nuntius ΑΧΕΠΕΥ και το περιεχόμενό του είναι αποκλειστικά πληροφοριακό. Δεν πρέπει να ερμηνεύετε οποιαδήποτε πληροφορία περιέχεται σε αυτό το άρθρο ως επενδυτική συμβουλή/σύσταση. Κανένα σημείο αυτού του άρθρου δεν συνιστά σύσταση ή προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρηματοπιστωτικού μέσου.