Η Fed και το εμπόριο στο μικροσκόπιο

investing

Οι παγκόσμιες αγορές έδειξαν ανάμεικτα αποτελέσματα, με τον NASDAQ να μειώνεται κατά 0,8% και το κλείσιμο της Dow Jones να σημειώνει κέρδος 0,2%. Η αγορά υποστηρίχθηκε από τους βιομηχανικούς κλάδους, οι οποίοι κατάφεραν να επανέλθουν τη Δευτέρα. Όσον αφορά τις συναλλαγές που ακολούθησαν, η Apple σημείωσε άνοδο 6% μετά την ανακοίνωση των κερδών που είναι σύμφωνες με τις προσδοκίες των αναλυτών.

Η απόδοση των 10ετών ομολόγων των ΗΠΑ ήταν χαμηλότερη κατά 3 bp και το δολάριο ήταν αμετάβλητο καθώς η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στις ΗΠΑ υποχώρησε. Οι εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας παραμένουν υψηλές πριν από τις εμπορικές συνομιλίες αυτή την εβδομάδα. Παρά τις διαφωνίες σχετικά με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και την κρατική στήριξη για τις κρατικές επιχειρήσεις, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι μια εμπορική συμφωνία είναι εφικτή, δεδομένης της οικονομικής και εμπορικής πίεσης και στις δύο χώρες. Αυτό στηρίζει τη θετική μας άποψη για τις μετοχές της Κίνας.

Η εύχρηστη διαδικτυακή πλατφόρμα της Keystock καλύπτει όλο το φάσμα συναλλαγών σε CFDs και Forex και σας εγγυάται εύκολες συναλλαγές με ασφάλεια από όπου και αν βρίσκεστε.

Σημαντική σημείωση: Το άρθρο έχει συνταχθεί από τη Nuntius ΑΧΕΠΕΥ και το περιεχόμενό του είναι αποκλειστικά πληροφοριακό. Δεν πρέπει να ερμηνεύετε οποιαδήποτε πληροφορία περιέχεται σε αυτό το άρθρο ως επενδυτική συμβουλή/σύσταση. Κανένα σημείο αυτού του άρθρου δεν συνιστά σύσταση ή προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρηματοπιστωτικού μέσου.